Premium Catering

Rólunk

Rendezvényszervezés és eszközkölcsönzés

Ami teljessé teszi kínálatunkat: Az ügyfeleink igénye szerinti elképzeléseket széles körben segíteni tudjuk kiegészítő műsorokkal, koncepcióba illeszkedő dekorációval, fény és hangtechnikával, hostess szolgálattal és sok egyéb kreatív elemmel, így egész rendezvénye megszervezését is ránk bízhatják partnereink, legyen az akár Budapesten, akár az ország bármely részén.

Cégcsoportunk mint Budapest egyik legnagyobb rendezvényeszköz kölcsönző vállalkozásaként is funkcionál, melynek keretén belül asztalok, székek, terítők, chaffingek, székszoknyák bérlésével lehetővé teszi több mint 1000 fős események megszervezését bármely azonos profilú cég számára országszerte. NINCS ez a bekezdés!!!

Bármilyen típusú rendezvényről legyen szó

Állandó helyszínünk az Aranytíz Kultúrház és a Falk1 Rendezvényközpont. Legyen az múzeum, kastély, rendezvényterem vagy egyéb rendezvényhelyszín, mi segítünk az eseményhez legjobban illő helyszín megtalálásában kitelepüléses partyszervizünk és szakértelmünk biztosításával akár esküvőhöz, konferenciához, VIP rendezvényhez, sajtótájékoztatóhoz, gálavacsorához, díszétkeztetéshez vagy akár egy szűk körű megbeszéléshez.

A vendégek elszállásolását is ránk bízhatja, kollégáink több éves szálloda ipari tapasztalatát felhasználva segít Önnek a legmegfelelőbb szállás biztosításában.
A garanciát a tagok több, mint 10 éves szakmai múltja és azok a cégek jelentik, akik eddig minket választottak (a teljesség igénye nélkül): Aréna Plaza, OBI Hungary, Peugeot Gablini, Avis Group, MOM park, HBO Holding, T-Kábel Magyarország, Operett hajó, Elle Magazin, Ferencvárosi Torna Club, Extreme, Lauritzen, Multeam Ügynökségek, stb.

Bármilyen típusú rendezvényről legyen szó

• Nemzetközi, hazai és protokoll rendezvények szervezési tapasztalatával rendelkező szakembergárda Kedvező, versenyképes, megrendelőbarát árak Ízletes ételek
• Hatalmas választék a hagyományos magyaros ízektől a legújabb trendek szerinti egészséges fogásokig
• Kreatív, egyedi és tematikus menüsorok
• Nagy létszámú rendezvények megszervezésére rendelkezésre álló saját eszközpark, ezáltal is csökkenthetők az esemény költségei
• Minden ügyfelünknek a legjobbat nyújtjuk, mintha magunknak csinálnánk
• Adott eseményhez leginkább illő, személyre szabott menü kerül összeállításra
• A legváltozatosabb helyszín, program és kiegészítő ajánlatok
• Visszatérő, elégedett ügyfelek